сряда, 24 февруари 2016 г.

Най-доброто от Франкфурт

Ще ти покажем най-интересните автомобили, които подсказват, че колите ще еволюират в космически кораби.


BMW i3 Concept
Футуристичен дизайн и нисък разход на гориво са най-големите плюсове на този симпатяга. Електрическата батерия ще се зарежда в движение и ще запази тежестта на джоба ти. Заветните 100 км/ч ще се достигат за по-малко от 8 секунди, а максималната скорост ще е 150 км/ч.


Kia GT Concept
Една невероятна изненада от корейците. Автомобилът е първият модел със задно предаване на компанията и е най-мощният, който са произвеждали до сега. Разполага с 3,3 литров V-6 турбодвигател с мощност от 390 конски сили. Изглежда много добре и очакваме прилична цена.


Audi Urban Concept
Микроскопичният автомобил от Audi има две версии: Sportback и Spyder (кабриолет). Паякът е двуместен, но пасажерите ще сядат на една обща седалка. Тялото на автомобила е изработено от карбон и алуминий. Захранва се от 2 електрически двигателя.


Alfa Romeo 4C Concept
Италианците са създали нещо много красиво, което носи името на един от мощните експлозиви. Предполагаме, че ще държи пожара в сърцето ти много време, защото ще бъде пуснат на пазара след две години. Снабден е с 1,75-литров турбодвигател, който продуцира 200 конски сили. Агресивното тяло напомня за аеродинамика и скорост.


Peugeot HX1 Minivan Concept
Този автомобил е ван според французите. Съгласни сме да паднем дотам, че да идваме на работа с миниван, но нека бъде от този модел, защото ще ни отива много.

Колата е магнит за вагини и ще има място за Coitos на задната седалка. Този красавец е хибрид и се задвижва с турбо дизелов двигател и електрически мотор. Надяваме се, че ще започнат да го строят.


Toyota FT-86 II Concept
В най-далечните си мечти не сме си представяли такива автомобили. Toyota е направила нещо уникално. Красавицата е създадена от великите умове на Toyota и Subaru. FT-86 ще бъде пуснат в продукция и ще се задвижва от малък 2,0-литров двигател, но аеродинамиката ще има последната дума.


Jaguar C-X16 Concept
Според нас прилича повече на F16, но няма да спорим. Това е първият автомобил, който показва бъдещето на Jaguar. Притежава хибридна система, която комбинира 3,0 литров V-6 двигател с 380 конски сили и електрически двигател с 95 конски сили. Ускорението от 0 до 100 км/ч няма да отнема повече от 4,4 секунди. Максималната скорост за летене е 300 км/ч.


BMW i8 Sports Concept
Добрата новина е, че това чудо ще бъде произвеждано до две години. Ще се задвижва от електрически двигател, който е монтиран на предните колела и малък 1,5-литров турбодвигател, който ще задвижва задните колела. Комбинираната мощност е 349 конски сили. Ще ускорява до 100 км/ч за 4,6 секунди. Максималната скорост е 250 км/ч и най-приятното е, че ще има изключително нисък разход на гориво - 2,7 литра за 100 км/ч.


Mercedes-Benz F 125 Gullwing Concept
Германците празнуват 125-тата си годишнина на пазара. Решиха да почерпят с този звяр. Задвижва се от система е4Matic. Скоро няма да го видиш по пътищата, но Mercedes обещават, че ще бъде в производство до 10 години.

Няма коментари:

Публикуване на коментар