сряда, 17 февруари 2016 г.

Продажбите на Audi, BMW и Mercedes-Benz

Доста добра тема за вдигане на рейтинга е и бързо печели вниманието на зрителите си. В кризата се оказа, че най-големите автомобилни гиганти продължават да изкупуват евтините коли на Audi, BMW и Mercedes-Benz.
Тримата мускетари на автомобилната индустрия продължават да тормозят своите работници и намаляват времето за почивка, а за отпуски не се говори. Фирмите се опитват да изпълнят всяка поръчка, но до този момент удрят на камък. В борбата са най-амбициозни Audi, които смятат да изместят BMW от подиума до 2015 година. Междувременно германците от Mercedes-Benz са започнали строежа на нова фабрика в Унгария.

Само през юли са закупени 138,759 автомобила от звездните, а поради кризата са с икономичен пакет. Според „USA Today” причината за такива покупки е престижът на компанията по целия свят. Освен луксозните лимузини се продава и други бижу, което се подвизава с името Mercedes-Benz Sprinter.Най-продаваните серии в момента са C-Class и Е-Class и точно сега е достигнат лимитът на производство. Audi също имат трудности с персонала и са наели допълнителни 500 човека на година за направата на легендарния R8.

Германските автомобили са изключително търсени в Китай, където сънливите хора са дочули за уникалните автомобили на Европа. Едно е сигурно - че искаме кризата на европейците, за да може да си купим един икономичен автомобил.

Няма коментари:

Публикуване на коментар