сряда, 30 март 2016 г.

Милионер пренесе златните си автомобили в Лондон

С излизането от хотела започвате да изпитвате онази сериозна липса на движимото имущество, която би могла да спести много нерви и време. Осъзнавайки точно този проблем, един милионер от Саудитска Арабия решава да пренесе колите си от родната страна до Лондон.

Предполагаме, че не е искал да използва автобуса. Човекът натоварил своите автомобили в транспортен самолет и спестил всички евентуални разходи за билет за метрото и автобуса. Всички автомобили са със златно покритие, а в колекцията може да забележите машини като Mercedes G63 на стойност от 370 000 паунда, Bentley Flyng Spur за 220 000 паундa и един скромен Lamborghini Huracan (също така смятан и за най-скъпият произвеждан от фирмата модел).

Общата сума на златните коли надхвърля 1 милиона паунда. Това не е първият път, когато милионерите пренасят автомобилния си парк в друга страна, но лондонската полиция започва да губи търпение с младите си гости, които най-често превишават скоростта или смущават обществения ред със силна музика или форсиране на двигатели. Сами се досещате, че след като човек може да плати милиона за колите, глоба от 1000 паунда няма да е нещо, за което да плаче. Хубаво е да си милионер. Няма какво да добавим повече!

Няма коментари:

Публикуване на коментар