вторник, 8 март 2016 г.

Най-добрите изненади за 8-ми март

Международният женски празник винаги ще бъде смятан за върховното изпитание на мъжкото съсловие в отчаяни опити да покаже мащабите на своята любов чрез различни дарове, мили думи наредени в модерна поезия и милиони жертви на флоралната индустрия. Благодарение на модерния капитализъм 8-ми март се превърна в сериозно предизвикателство, обсипа света с клишета и ни мотивира да бъдем малко по-оригинални в избора на подарък. В следващите редове ще покажем някои от най-важните методи за задоволяването на женското око и душа, което би влезнало в категорията на оригиналните дарове и трудно би могло да ви разори. Освен това ще добавим и популярните изтъркани клишета, които ясно показват, че просто отбивате номера - жените вече знаят!

1. Цветята
Символът на мир и любов достигат по-високи цени от тези за барел суров петрол. Няколко пъти в годината можете да размените кола на старо за букет от рози, защото паметта ви е изневерила. И докато си мислите, че покупката на цветя е изразена само в букет рози, цветарите подло започват да оформят букетите, да подбират цветята по качество и аромат, както и да смятат евентуалната печалба, с която спокойно биха могли да отидат до Бали. Ключов момент е да знаете, че жените имат алергии към определени видове цветя и особени вкусове към вида, цвета и визията на растението. Вече не е геройство да подарите рози (били те и 100), цената на букета може да е впечатляваща, но женското око мечтае за нещо по-оригинално. В тези трудни моменти предлагаме да се възползвате от цветните саксийни растения, които все още не са в полезрението на жестоките капиталисти и тяхното прозрение, че от печалбите могат да заделят за още едно Bentley. Подарете или изпратете красиво саксийно растение. Бихме заложили на зелените, цветните и дори малко по-капризните био чудеса. Те са достатъчно ефектни, за да подразнят останалите жени (ако ги изпратите) и също така ще можете да видите за колко време ще бъдат поразени от милото.

2. Стани шеф
... не на борда на директорите, а само в кухнята. Една легенда разказва, че готвачите са секс символ, защото могат да погъделичкат онези сетива, които ти не можеш със своя гол в ръката меч. След като мъжът е успял да изобрети далекобойната ракета, компютъра и интернет, какво предизвикателство може да бъде готварството? Всеки може да заведе милото на вечеря, но не всеки е способен да сготви романтичните яйца по панагюрски, препечени филии с нутела и нашето любимо гурме - макарони на фурна. Признаваме, че нашите кулинарни умения са изключително крехки, но интернет е голям и рецепти дебнат навсякъде. И докато 8-ми март е отреден за мъжко подмазване с надеждите за нашата любима поза "индийски слон гали орехчета", а 9-ти март се разпознава като деня на страшния съд. Жени от цял свят споделят какво са получили, премервайки мъжкото благородство. Категорични сме, че именно готварството попада в топ позиции, защото милото най-накрая може да каже "А моят се извъди такъв готвач, снощи ми прави патица по пекински!". Само изявление от този вид може да ви накара да си представите съскането на нейните колежки.

3. Еротичното бельо
Покупката на такова показва, че избраната все още е единственият секс символ, който може да притежавате, останалите героини са виртуални или невъзможни за локализиране. Въпреки факта, че това е женски празник, нищо не облича по-добре мъжката любов от дълги копринени чорапи в предизвикателните цветове на чистия грях. Да покажете, че нейното тяло е единственото, което искате да облечете в тези дрехи, е доказателство на вашите истински чувства. Ако ви кажат, че сте перверзник, облечете съседката, тя няма да се сърди!

4. SPA-то
Изисква се сериозна практика, за да се превърнете в експерт масажист, който може да достави перфектната нирвана, използвайки само ръцете си. Можете да откриете достатъчно центрове, които ще свършат работата вместо вас, но също така ще трябва да резервирате един цял ден, както и да отделите време, за да я изпратите до там. Вместо тази инвестиция, можете да изгледате няколко класически масажа, да закупите достатъчно миризливи масла, да съблечете милото и да започнете всичко с нежни движения, които сте виждали по еротичните филми с надеждата, че всичко ще се случи така, както беше при Лиса Ан и епизода с масажите. Нека не забравяме, че дамите винаги оценяват инвестираното време, желанието да направите нещо за тях, както и фактът, че често се правите на маймуна, за да я зарадвате.

5. Изведи я
Твърде комерсиално е да казваме, че дискотеките и баровете са заредени до ръба, за да може нежния пол най-накрая да полее факта, че само с едно намигане може да се сдобие с най-актуалното от немския автомобилен свят, както и с апартамент и последния iPhone. Все още смятаме, че доброто старо кино е все още достатъчно романтично, стига да запазите задните редове. Пиано барът е също достатъчно изкушаващ, стига този път да не позволяват на танцуващата с вълци да призовава бледоликите върху рояла. Културните мероприятия винаги се отчитат повече от популярната кръчма, където може да се напиете и да превърнете женския празник в чисто мъжки.


6. Клишетата
Господа, ако наистина искате да блестите, тогава препоръчваме да пропуснете всичко плюшено. Вече сме достатъчно стари, за да влизаме в детския магазин, а и е ясно, че този подарък ще пази леглото, ще прашасва и ще ви изнервя допълнително, докато го местите от леглото и след това го връщате обратно на завивките. Неговият живот може да завърши и в устата на домашния любимец, оставяйки всички шансове за почистване на вас. Историята продължава с останалите балони от 14 февруари, шоколадовите бонбони или чистата форма на шоколад. Във всички случаи, подобен подарък ще покаже, че наистина сте се опитали да минете през просото.

Няма коментари:

Публикуване на коментар