сряда, 20 април 2016 г.

Не можем да уважаваме тези представителки, които продължават да твърдят, че обичат своят 70-годишен спонсор - не сме вегани, не пасем трева. Някои жени имат още по-голям късмет и се раждат с платинена лъжичка в устата, както се случва с нашата героиня Юлия Стакива. 


Дамата е поредното богато хлапе, което харчи около 200 000 паунда за дрехи на година, притежава над 100 чанти на стойност 4000 паунда всяка и се радва на безгрижие, за което мнозина биха се срамували, ако го сънуват. 23-годишната рускиня изучава висшата наука на модата и в свободното си време се чуди какво да облече от гардероба на стойност 1 милион паунда. Ако това не е достатъчно, дамата прави няколко полета на година, за да лети от Лондон до Москва и да се подстриже при своята любима фризьорка - Лондон не е толкова достоен за нейната коса. Сметката от SPA-то e на стойност 30 000 паунда (всяка година).


Това едва ли е нещо изненадващо, след като мама и тате закупили първата чанта Louis Vuitton на 9-годишна възраст. И въпреки милионите доказателства в Instagram, дамата твърди, че не е разглезената принцеса, която всички си представяме. Изобщо, кой би могъл да си помисли нещо такова, след като виждаме скромната усмивка и смирението в очите й, простете, това е блясъкът от златното Bentley. Вижте снимките и преценете сами!

Няма коментари:

Публикуване на коментар