понеделник, 4 април 2016 г.

12 интересни факта за Мистър Бийн

Сериите Мистър Бийн отпразнуваха своята 25-та годишнина през 2015. Роуън Себастиян Аткинсън изиграва ролята на Мистър Бийн и несъмнено е царят на комедията. Това са 12 неизвестни факта за него които ви представяме по долу.

1Мистър Аткинсън е роден в Англия на 6 Януари 1955 година. Тони Блеър, бивш министър-председател на Обединеното Кралство му е бил съученик в училище.

Мистър Аткинсън е роден в Англия

2Когато е бил млад, той е играл роля на клоун в класа си в училище. Развива своето самоосъзнаване и става по скоро тих и затворен, отколкото луд тинейджър.

3Той е добре образован човек. Завършил е Университета в Нюкасъл и Оксфорд. Дисертацията му е на тема самонастройващи се контролни системи.

4Най-голямата му страст са колите. Първата му кола е била Morris Minor. Днес той притежава McLaren F1, Renault 5 GT Turbo, Austin Metro, Audi A8 и една Honda Civic Hybrid, това е част от впечатляващата му колекция.

5Той е голям фен на Джеймс Бонд още от детството си, филмовата му кариера започва като играе поддържаща роля герой в „неофициалния“ филм за Джеймс Бонд „Never Say Never Again“ (1983).

6Страда от леко заекване през по голямата част от живота си. Той има основен проблем с произнасянето на думи с „Б“ и за да го преодолее ги изговаря по силно от обикновено.

7Той се жени за Сунетра Састри. Двойката има две деца от брака си, през 2014 обявиха развода си.

8По време на първата си среща със Састри, Аткинсън не казал нищо, само учтиво отказал предложения му кетчуп.

9Той бе един от гостите на кралската сватба на принц Уйлям и Кейт Мидълтън.

10През 2001 година, на семейна почивка по време на пътуване към Кения, пилотът на самолета припада, но Аткинсън успява да приземи самолета безопасно съвсем сам.

11Мистър Уайт се е разглеждало като първоначално име на главния герой, по късно променен на Мистър Карфиол и най-накрая завършва с Мистър Бийн.

12По време на успешната си филмова кариера е спечелил значително богатство, което се оценява на £85 милиона което се равнява на 130 милиона долара.

Няма коментари:

Публикуване на коментар