петък, 27 май 2016 г.

Някои не толкова известни конспирации за Нацистка Германия

Няма човешко същество, което да не се вълнува от мистериите и тайните, а благодарение на човешкото любопитство, ние сме достигнали до тази точка на развитие и продължаваме с бързи темпове към следващата технологична революция. Именно тук идва историята, която служи като светъл пример за всички възможни допуснати грешки. И ако има период в историята, който кара всеки човек да се замисли, това със сигурност може да бъде Втората Световна война. Третият Райх продължава да бъде обект на най-различни интереси и точно по тази причина искаме да разгледаме някои от най-разнищваните конспирации, вижте ги в следващите редове:

Немската индустрия
Според независими източници, индустрията на страната, която трябвало да се лекува от Първата Световна война, била много по-напред от всички свои съперници. Една от теориите за това развитие е фактът, че мнозина говорят за инцидент в черната гора близо до Фрайберг. През 1936 година се смята, че там е паднало НЛО и висшият SS е минал максимално бързо, за да прикрие следите. Обектът бил изпратен в замък Вевелсбург, където немските инженери се опитали да обърнат технологията и да научат тайните на извънземната раса. Авторът на материала разказва, че информацията му била взета от бивш немски SS офицер, който разказвал за случая. Именно той споделил, че действията били достатъчно секретни, за да костват живота на всеки случаен свидетел на операцията.


Нацистката камбана
Конспирацията за нея идва от Игор Витковски, който успял да преведе документи на немския SS. До информацията се натъкнал в полското разузнаване, което позволило на автора да чете документите, но не и да прави копия. В случая, информацията била на офицер на име Якоб Споренбергер. Документът разкривал великата тайна на DIe Glocke - нацистката камбана. Камбаната била с размери 5 метра височина и 3 метра широчина.

В сърцевината на камбаната имало два цилиндъра, в които се съдържало веществото "Xerum 525". Камбаната била първото постижение на немците в преборването на гравитацията. Когато камбаната се движела, в нейното отражение можели да се видят картини от миналото. Според записите, това била първата машина на времето. И до днес, това творение не е открито, но през 1965-а година в Пенсилвания се разказва за странен обект, който се разбива в гората близо до град Кексбург и въпросният обект разполагал с доста странни символи.


Антарктическата мисия
През 1938 година немските подводници се отправят към Антарктида, където се опитват да набавят ценни продукти чрез китолов. Някои хора обаче смятат, че основната мисия на подводниците била установяването на военна база 211. Именно там немските учени се опитвали да достигнат до "вътрешната земя", защото се вярвало, че именно там била и арийската раса. Един жител на Аляска и до днес твърди, че разполага с писмо от немски подводничар на подводница U-209. Именно в това писмо се описва и целта на въпросната мисия. Подводниците се подвизавали в зоната до 1943-а година и след това изчезнали в ранния юли. Карл Дьониц е бил главнокомандващ на подводните морски сили на Германия и именн той споделя, че подводници се строят в една друга неизвестна територия на света. Има и твърдения, в които се смята, че Хитлер успява да избяга именно в тази база. Дни преди края на войната, немската армия има сериозен архив от документи за усилени действия във въпросната база.


Хитлер и извънземните
Отдавна има теория, че Германия е била в контакт с извънземни сили, които са помагали в битката. Подобни твърдения отдавна са факт от различни източници като Едуард Сноуден, който твърди, че американското правителство днес работи с "високите бели" и именно те контролират американската правителство. През 70-те години на миналия век, Грийнфийлд говори с д-р Верхер фон Браун и се опитва да разбере как германците са били толкова напред в индустриалното си развитие през войната.
Според Грийнфийлд, немският доктор споделил, че имали външна помощ в тази битка. Херман Оберт споделя, че в сериозния технологичен напредък, както и в някои зони, немските инженери не можели да получат основните заслуги. За съжаление и двамата вече са отдавна починали, следователно ще е малко трудно да се проверят думите им.

Хитлер не умира в бункера
През лятото на 2014 година, ФБР декласифицира документи, където се твърди, че фюрерът не само не се е самоубил в бункера си, но е успял да избяга в Аржентина. Документите показват, че Хитлер кацнал в Аржентина точно 2 седмици, след като Берлин пада. Получената информация идва от човек, който търси защита в САЩ и е готов на всичко, за да избяга от Германия. Човекът споделя, че Хитлер се намирал в малко селце близо до Андите. ФБР не провело разследване, защото информацията била твърде малка, за да се проведе разследване. Точно седмици преди появата на тези класифицирани документи, един фотограф показва снимка на Хитлер в Бразилия. Диктаторът избягал там през Парагвай.

Снимката била направена през 1984-а година, а фюрерът бил без мустаци заедно със своята приятелка Кутинга. Кадрите били направени 2 години по-рано, преди Хитлер да умре на възраст 95 години. Ако информацията е вярна, фюрерът живял с близо 12 000 жители, които го наричали "старият германец", а локацията е Nossa Senhora do Livramento. Приятелката на Хитлер била използвана като параван, за да може никой да не заподозре неговите арийски корени. Откривателката на кадъра смята е настоявала многократно ДНК-то на Адолф Лайпциг да бъде сравнено с това на роднините на Хитлер, но до този момент не е получила някакъв особен успех. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар